Serverar: 8-10 portioner
Underbart god. Unna dig detta !
1. Mixa havreflarnen med det smälta smöret. Tryck ner i en 24 diameters kakform. 2. Blötlägg gelantinet i rikligt med vatten. 3. Vispa philadephiaosten med mascarponen och Bailey’s. 4. Vispa ägg och socker pösigt. 5. Smält 3 gelatinblad med 3 msk av philadelfiablandningen. Vänd ner grädden och äggvispet i resten av philadelfiablandningen. Avsluta med att blanda i det smälta gelatinet. 6. Häll upp i formen och ställ kallt i 4-5 timmar. 7. Smält de 2 sista gelatinbladen med kaffet och sockerbitarna. Låt svalna och häll över kakan när gelén börjar bli lite seg. 8. Skär upp kakan med vass kniv som doppats i varmt vatten eller värmts över gaslåga så får du riktigt fina snitt. Lycka till!