Chilifläskfile med ugnsrostade grönsaker samt bearnaise kesella ris

Serverar: 1 portioner

331 kcal Mängd: Kolhydrat 28 g | Protein 42 g | Fett 4,9 g | Fiber 3,2 g Energiprocent: Kolhydrat 34 E% | Protein 51 E% | Fett 13 E% | Fiber 2 E%

Ingredienser

  • 150 g fläskfilé
  • 25 g ris
  • 40 g champinjoner
  • 30 g broccoli
  • 40 g rödbetor
  • 30 g paprika
  • 1 tsk olivolja
  • 50 g bearnaise kesella
  • Instruktioner

    1. Stek fläskfilén med 1tsk olivolja. Lägg filén i en ugnsform och stek färdigt i ugnen på 175 grader. Skär ner alla grönsaker och lägg på ett bleck salt och peppra pressa ½ citron över och in i ugnen i ca 25 minuter på 175 grader.
    2. Serveras med bearnaise kesella

    Liknande recept

    4.8
    1 h 20 min
    25
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben