Chilifläskfile med ugnsrostade grönsaker samt bearnaise kesella ris
331 kcal
Mängd: Kolhydrat 28 g | Protein 42 g | Fett 4,9 g | Fiber 3,2 g
Energiprocent: Kolhydrat 34 E% | Protein 51 E% | Fett 13 E% | Fiber 2 E%
Ingredienser
150 g fläskfilé
25 g ris
40 g champinjoner
30 g broccoli
40 g rödbetor
30 g paprika
1 tsk olivolja
50 g bearnaise kesella
Instruktioner
- Stek fläskfilén med 1tsk olivolja. Lägg filén i en ugnsform och stek färdigt i ugnen på 175 grader.
Skär ner alla grönsaker och lägg på ett bleck salt och peppra pressa ½ citron över och in i ugnen i ca 25 minuter på 175 grader.
- Serveras med bearnaise kesella
Liknande recept
Kommentarer (0)