Chiligryta

Serverar: 8 portioner

Tid: 1 timme 15 minuter

Vi brukar alltid använda denna gryta när vi äter tacos eller pitabröd, vi tycker den är godare. Och så kan man göra den så het man vill. Den fungerar även till ris och pasta.

Ingredienser

  • 1 ½ kg köttfärs
  • 1 lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 tsk oregano
  • 3 msk chilipulver
  • 15 stänk tabasco
  • 5 dl vatten
  • 3 dl krossade tomater
  • Salt
  • Instruktioner

    Bryn köttfärsen i en gryta tillsammans med hackad lök och vitlök. Tillsätt oregano, chilipulver, tabasco och salt. Häll i vatten och tomater och låt koka upp. Sänk sedan värmen och låt puttra i en timme utan lock.

    Liknande recept

    5
    1 h 30 min
    3-4
    1
    4.8
    3 h
    4
    10

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Vegetariska recept
    Vegetarisk mat är verkligen gott. Här får ni ett par recept från vå...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben