Chiliwokade grönsaker med kycklingfilé

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

560 kcal/person

Ingredienser

  • 300 g kycklingfilé i bitar
  • 2 msk matolja
  • Salt
  • Peppar
  • 200 g morötter, i fina strimlor
  • 100 g rotselleri, i fina strimlor
  • 100 g sockerärter, i fina strimlor
  • 1 finhackad röd chilipeppar
  • 100 g röd lök i tunna skivor
  • 1 klyfta vitlök, finhackad
  • 250 g förvälld broccoli
  • 2 bananer i skivor
  • 50 g cashewnötter
  • 250 g äggnudlar
  • Instruktioner

    1. Woka kycklingen i en wokpanna. Salta och peppra och lägg åt sidan.
    2. Woka morötter, rotselleri, sockerärter, chilifrukt, rödlök och vitlök så att de får färg.
    3. Tillsätt kyckling, broccoli, bananer och cashewnötter och låt dem fräsa med i några minuter.
    4. Servera med nudlar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben