Chipsgratäng med kyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 50 minuter

Denna är supergod samma kväll till middag men inte att värma upp. Tänk på det. Det går även göra på quornfilé.

Ingredienser

  • 1 påse grillchips 200 g
  • 2 påsar örtsås
  • 1 st grillad kyckling
  • 0,5 dl salsa
  • 1 1/2 dl mjölk
  • 4 st skivade tomater
  • 0,5 l riven ost
  • Instruktioner

    Smörj en ugnsform och lägg i chipsen. Gör såsen enligt anvisningen på förpackningen. Bena ur kycklingen och dela i tuggstora bitar. Slå mjölken på chipsen. Lägg dit kycklingen. Klicka på salsan. Slå över såsen. Lägg på tomaterna och strö över osten. In i mitten av ugnen 225 grader i 20 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben