Choklad-och kokos drömmar

Serverar: 30-35 portioner

Glutenfritt

Ingredienser

  • 100 g rumsvarmt smör
  • 1 dl strösocker
  • 1 ägg
  • 1 dl kokosflingor
  • 50 g riven mandelmassa
  • 3½ dl maizena majsstärkelse
  • ½ tsk bakpulver
  • ½ dl kakao
  • Instruktioner

    1. Rör 100 g rumsvarmt smör med 1 dl strösocker. Rör i 1 ägg, 1 dl kokosflingor och 50 g riven mandelmassa. Blanda 3½ dl maizena majsstärkelse med ½ tsk bakpulver och ½ kakao. Vänd ner detta, rör till en deg. Forma en avlång rulle, skär den i 35 bitar.
    2. Forma bollar, doppa dem i kokos och lägg på plåt med bakpapper.
    3. Grädda mitt i ugnen på 200 grader 10 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben