Chokladbollar - diabetiker

Serverar: 20 portioner

Magra och goda!

Ingredienser

  • 2 ¾ dl havregryn
  • 250 g keso
  • 1 ½ dl Hermesetas lättströ
  • 4 msk kakao
  • 1 dl kokosflingor
  • Instruktioner

    1. Blanda alla ingredienserna utom kokosflingor i en bunke. Rör om och mosa ihop ingredienserna.
    2. Forma bollar och rulla dem i kokos.
    3. Låt bollarna stelna i kylskåpet.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Lovisbovis 15 mars 2011

    Provade att gøra de hær på jobbet ikvæll, då en av brukarna har diabetes, men det blev inget bra alls. Hermesetas och Nutreen ær kanske inte samma sak eller? Smakade fy. Måste nog få tag i Hermesetas..

    Gun 20 november 2017

    Hej! Ett tips är kokossocker till diabetikebollarna istället för sötningsmedel .

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben