Lyxiga chokladbollar med marsipan

Serverar: 15 portioner

Tid: 30 minuter

Var sugen på att experimentera fram ett lite lyxigare recept på chokladbollar. Hade även köpt på mig för mycket pärlsocker.

Ingredienser

  • 100 g smör
  • ½ dl socker
  • ½ dl vit sirap
  • 1 dl krossade digestivekex
  • 1 dl riven marsipan
  • 1 dl havregryn
  • 2 msk sarotti cacao
  • 1 tsk riktigt vaniljsocker
  • 2 msk vatten eller annan smaksättning ex kaffe, apelsinsaft
  • Pärlsocker som garnering
  • Instruktioner

    Låt smöret ligga framme en stund så att det blir mjukt. Töm i alla ingredienserna i en bunke och kör en stund med elvisp. Rulla bollar och rulla dom sedan i pärlsocker.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben