Chokladbollar med aprikosmarmelad

Serverar: 30-35 portioner

Jag hade inte aprikosmarmelad hemma så det blev jordgubbs/rabarbermarmelad. Supergott! Vill man lyxa till det riktigt kan använda en extra fin marmelad och en skvätt fruktlikör.

Ingredienser

  • 10 dl havregryn
  • 3 dl florsocker
  • 9 msk kakaopulver
  • 100 g smör
  • 3 dl aprikosmarmelad
  • Instruktioner

    Blanda de torra ingredienserna i en skål och fördela det mjuka smöret däri. Bind ihop blandningen med aprikosmarmelad (eller din älsklingsmarmelad). Forma små kulor och rulla dem i vald garnering. Ställ havregrynsbollarna övertäckta i kylskåp i minst 2 timmar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben