Ingredienser
3 dl flytande margarin
3 dl vatten
7 ägg
6 dl strösocker
6 dl vetemjöl
4 msk kakaopulver
½-1 tsk champagne arom
1 tsk jordgubbs arom
3 tsk bakpulver
Glasyr
500 g philadelphia färskost, naturell
5 dl florsocker
1 tsk jordgubbs arom
3-5 droppar röd hushållsfärg
Garnering
Valfritt strössel
Valfri frukt
Kan varmt rekommendera dessa rutor. Om man vill ha mycket smak av champagne i kakan går det bra med 1 tsk essens, annars räcker det mer än väl med ½ tsk. Men ta gärna i 2-3 tsk jordgubbsarom i kaksmeten. Det samma gäller för glasyren. Man får ta i rätt mycket röd hushållsfärg för att få fram samma färg som på jordgubbar. Jag tog i 2 tsk och glasyren blev gammelrosa och hade underbar smak av jordgubbar.