Chokladdoppade bananer

Tid: 20 minuter

Goda...! Vid allergi kan man istället dekorera med färgglada nonstop

Ingredienser

  • 2 bananer
  • 4 grillspett eller glasspinnar
  • 200 g vit eller mörk blockchoklad
  • 1-2 dl nötter,tex hasselnötter eller mandel
  • (vid allergi kan man istället dekorera med färgglada nonstop)
  • Instruktioner

    1. Skär bananerna mitt itu och sätt dem på pinnar.Låt snittytan vara ytterst,så att de kan stå upp och ner..Ställ kallt på ett bakplåtspapper. Smält chokladen i ett vattenbad eller i mikron.Hacka nötterna grovt..Doppa de kalla bananerna i smälta chokladen..Rulla i nötter.
    2. Finns allergi mot nötter eller inte man tycker om det,så kan man dekorera med färgglada nonstop istället.
    3. .Ställ tillbaka dem på bakplåtspapperet och låt stå kallt tills de är dags att serveras.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Kexzor 26 augusti 2012

    Lät mkt gott.. Måste prova :) Lägg gärna upp en bild :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben