Chokladig kladdkaka med geishabitar

Serverar: 8 portioner

Tid: 35 minuter

Lyxig variant på klassisk kladdkaka. Kraftig chokladsmak och inte sockrig. Servera med vaniljglass, grädde och lite sommarbär!

Ingredienser

  • 200 g mörk marabouchoklad
  • 75 g margarin
  • 2 ägg
  • 5 msk kakao
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1-2 krm salt
  • 2 dl socker
  • 1½ dl mjöl
  • 100 g geishachoklad
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 170 grader. Smöra och bröa en springform. Smält margarinet. Smält chokladen. Vispa med el-visp ihop övriga ingredienser i en bunke. Tillsätt margarinet och chokladen. Vispa i ett par minuter så smeten blir riktigt krämig. Häll i formen och peta i bitar med Geisha Grädda i ca 25 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben