Chokladkräm med exotiska frukter

Serverar: 2 portioner

Läcker kräm med härligt syrliga och söta exotiska frukter.

Ingredienser

  • 50 g mörk choklad, 70 %
  • 1 ½ dl vispgrädde
  • 2 tsk socker
  • 1 msk teblad av Earl Grey
  • Tillbehör
  • Passionsfrukt
  • Miniananas
  • Vindruvor
  • Jordgubbar
  • Färska fikon
  • Instruktioner

    1. Finhacka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp grädde och socker med teblad och låt sjuda 1 minut. Sila den varma grädden över chokladen och rör tills all choklad har smält och blivit slät.
    2. Häll upp i små glas eller koppar och ställ kallt till servering.
    3. Servera med olika exotiska frukter, passionsfrukten är ett måste.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben