Så ljuvligt gott!!!!!! En av mina absoluta favoritdesserter!
Ingredienser
200 gram mjölkchoklad
4 äggulor
4 dl vispgrädde
2-3 bitar daim
Garnering
Hallon/jordgubbar
Daimkross
Instruktioner
Bryt chokladen och smält den i vattenbad. Grovhacka daimbitarna.
Ta chokladen från värmen och rör i gulorna. Rör kraftigt.
Vispa grädden till fast skum och blanda ner den i daimhacket i chokladsmeten. Spara lite av hacket till garnering.
Häll smeten i en större skål eller portionsglas. Ställ kallt ett par timmar. Garnera med hallon/jordgubbar och daimsmulor. Servera.
TIPS!!!! Istället för att ställa moussen i kylen, så ställer jag den i frysen. Blir mycket godare, tycker jag. Men då måste man ta fram den ca 20 minuter innan den ska serveras.
Fick detta hos min väninna, som hittat receptet här.... Mega gott.... Blir en given efterrätt nästa gång jag ska ha fest...
mmm denna måste provas=)