Chokladmousse

Serverar: 1 portioner

1.5 poäng för 1 portion

Ingredienser

  • 1 äggvita
  • 1 msk strösocker eller florsocker
  • 1 msk kakao
  • Instruktioner

    Vispa äggvitan, häll i lite socker i taget, vispa hårt, häll i kakaon och vispa mera. Servera med frukt, låt ej stå mer än några timmar i kylen. Det blir mycket smak av choklad så ni vet, men vill ni inte ha så stark chokladsmak, ta då lite mindre kakao

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    bjuranna 22 februari 2009

    Det är ingen smaksensation, men får högsta betyg för lenheten i konsistensen och att det är ett mycket kalorisnålt sätt att stilla sitt chokladbegär!

    bjuranna 1 mars 2009

    Nu har jag gjort den igen och den här gången hade jag kameran framme!

    Relaterade Artiklar

    Chokladmousse
    Det tar inte lång tid att göra den här chokladmoussen, men gör den...

    Desserter
    Jag tycker att desserter hör sommaren till. Eftersom chokladdesserter...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben