Chokladmousse med apelsinkrokant
Serverar:
6 portioner
Tid:
20 minuter
Mäktigt, men mumsigt!
Ingredienser
100 g choklad (Marabou Apelsinkrokant)
1 Japp eller Mars (55 g)
2 äggulor
1 ½ msk socker
½ krm salt
2 dl grädde
Konserverade mandarinklyftor
Instruktioner
Smält chokladkakorna i vattenbad. Vispa äggulor med socker och salt. Blanda ihop och låt svalna något.
Vispa grädden hårt. Rör ned hälften i chokladblandningen. Vänd ned resten av grädden. Spara ev. en klick till garnering.
Häll upp i portionsskålar. Ställ i kylskåp.
Garnera vid servering med en klick grädde och mandarinklyftor.
Liknande recept
Rosa Chokladmousse
5
6
1
Chokladmousse för chokladälskare
15 min
6
Chokladmousse
5
1
2
Chokladmousse med daim
5
6
4
Vit och mörk chokladmousse
4.3
8
9
Smörstekta päron med chokladmousse
4.8
6
5
Chokladmousse
4
10 min
4
Mörk Chokladmousse a la Per Moberg
4.3
1 h 15 min
4
Chokladmousse
2
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!