Chokladmousse med apelsinkrokant

Serverar: 6 portioner

Tid: 20 minuter

Mäktigt, men mumsigt!

Ingredienser

  • 100 g choklad (Marabou Apelsinkrokant)
  • 1 Japp eller Mars (55 g)
  • 2 äggulor
  • 1 ½ msk socker
  • ½ krm salt
  • 2 dl grädde
  • Konserverade mandarinklyftor
  • Instruktioner

    1. Smält chokladkakorna i vattenbad. Vispa äggulor med socker och salt. Blanda ihop och låt svalna något.
    2. Vispa grädden hårt. Rör ned hälften i chokladblandningen. Vänd ned resten av grädden. Spara ev. en klick till garnering.
    3. Häll upp i portionsskålar. Ställ i kylskåp.
    4. Garnera vid servering med en klick grädde och mandarinklyftor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben