Koka upp vatten i en kastrull för att förbereda vattenbad. Bryt sönder chokladen på en tallrik och ställ över det kokande vattnet och låt chokladen smälta helt.
Fördela fram ägggulorna och vispa grädden fluffig.
Ju fluffigare grädde desto fluffigare mousse!
När chokladen har smält och svalnat något, blanda ner ägggulorna försiktigt. (Jag får en fast smet)
Vänd försiktigt i chokladsmeten i grädden och blanda ihop väl. Men se till att inte överarbeta den så att grädden tappar sin konsistens!
Ställ kallt minst 1 timme innan servering.
Jag gjorde detta receptet igår!!! En riktig succé ! Helt underbara, enkel att göra och helt ljuvlig! Jag ska göra den imorgon igen när jag ska hälsa på min mormor och hennes pojkvän!
pihal7 oktober 2012
Kanonrecept, enkelt och suveränt gott. Jag hade i lite hallonlikör. 5 i betyg från mig och min familj
angeliccca4 mars 2013
Väldigt enkelt att göra och mäktigt som bara den. Det blev inget WOW runt köksbordet, men det var gott och enkelt att göra.
angeliccca4 mars 2013
Väldigt enkelt att göra och mäktigt som bara den. Det blev inget WOW runt köksbordet, men det var gott och enkelt att göra.
Jag gjorde detta receptet igår!!! En riktig succé ! Helt underbara, enkel att göra och helt ljuvlig! Jag ska göra den imorgon igen när jag ska hälsa på min mormor och hennes pojkvän!
Kanonrecept, enkelt och suveränt gott. Jag hade i lite hallonlikör. 5 i betyg från mig och min familj
Väldigt enkelt att göra och mäktigt som bara den. Det blev inget WOW runt köksbordet, men det var gott och enkelt att göra.
Väldigt enkelt att göra och mäktigt som bara den. Det blev inget WOW runt köksbordet, men det var gott och enkelt att göra.