Chokladmousse - Raw food

Serverar: 2 portioner

Lyxig chokladmousse med kaliumrik avokado och söta dadlar.

Ingredienser

  • 10 dadlar, färska och urkärnade
  • 2 avokador, mogna
  • 4 msk raw kakao (finns att köpa bl a i webbutiker)
  • 1 dl mandelmjölk
  • Garnering
  • Kakaonibs eller hackade valnötter
  • Instruktioner

    1. Kör dadlarna i en matberedare tills det blir en jämn smet. Skala och kärna ur avokadorna. Tillsätt dem och resterande ingredienser och mixa det tills moussen är helt slät. Låt den stelna i kylskåp i ca 1 timme.
    2. Servera moussen i portionsskålar och strö över kakaonibs eller hackade valnötter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben