Otroligt goda chokladmuffins med en god varm smält choklad i mitten!!!
Ingredienser
4 msk margarin
55 g strösocker
1 ägg
85 g vetemjöl
1 msk kakaopulver
55 g mörkchoklad
Florsocker att pudra ovanpå
Instruktioner
Ställ 8 papperformar i en muffinsplåt, eller 8 dubbla muffinsformar på en bakplåt
Vispa i en stor skpl snabbt ihop margarin, socker, ägg, mjöl och kakaopulver med en elvisp till en slät smet.
Fyll formarna till hälften med smet. Tryck en grop i mitten av smeten med baksidan av en tesked. Bryt chokladen i 8 jämna bitar och lägg dom i groparna. Bred sedan resten av smeten ovanpå.
Grädda muffinsen i 190 grader varm ugn i 20 minuter eller tills de har höjt sig och känns lätt fjädrande när du trycker på dom. Låt muffinsen vila en stund i ungefär 2-3 minuter och pudra florsocker ovanpå dom.
Överraskningen är den smälta chokladen i mitten, så muffinsen ska helst ätas varm.! :)