Chokladmuffins med glasyr
Serverar:
14 portioner
Underbara!
Ingredienser
2 ägg
2 dl strösocker
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1/2 tsk vaniljsocker
1 msk kakao
75 g mörk choklad
3/4 dl flytande margarin
1 dl mjölk
Garnering
1 dl florsocker
1-2 tsk vatten
Jordgubbar
Instruktioner
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao, och sikta ner i smeten.
Rör i hackad choklad, margarin och mjölk. Skeda upp smeten i formar av bullstorlek och grädda i 225 grader i 12 minuter.
Rör ihop florsocker och vatten, och garnera de avsvalnade muffinsen. Toppa med en halv jordgubbe.
Tips! Byt ut jordgubben mot någon typ av strössel från butikens bakhylla.
Liknande recept
Chokladmuffins med Philadelfia glasyr
4.9
7
14
Fladdermuskaka med läskigt god glasyr
5
10-12
1
Chokladmuffins med Bailey`s
4.5
45 min
6
1
Chokladmuffins
4.3
4
Chokladmuffins med chokladsås
5
12
2
Kladdiga chokladmuffins
4.8
20 min
15
10
Chokladmuffins med vit choklad
30 min
4
Amerikanska kanel & chokladmuffins
4.7
8-10
15
Snöiga chokladmuffins - glutenfritt
20 min
10-12
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!