Chokladmuffins med Marianne-kulor

Låter gott!

Ingredienser

  • 5 dl vetemjöl
  • 2 dl strösocker
  • 3 msk kakao
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1/2 tsk salt
  • 1 ägg
  • 2 1/2 dl mjölk
  • 150 g smör
  • 1 påse Marianne-kulor
  • 100 g ljus Marabou choklad
  • Instruktioner

    1. Blanda alla torra ingredienser. Vispa ägget lätt, smält smöret. Blanda smör, mjölk och ägg. Rör ner det i dom torra ingredienserna.
    2. Hacka chokladen och rör ner det i smeten. Häll i Marianne-kulorna och blanda ordentligt. Häll i medelstora formar.
    3. Gräddas i ugnen 15 min 190°C.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben