Chorizo enchilada

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Gott med kryddig korv

Ingredienser

  • 300 gram chorizokorv
  • 1 purjolök
  • Smör- och rapsolja
  • 3 dl frysta grönsaksmix med ärtor, majs och paprika
  • 2 dl arla kökets lätt creme fraiche, tomat & basilika
  • 6 stora tortillabröd
  • 2 dl arla kökets riven ost, texmex
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Skär korven i skivor. Strimla purjolöken. Stek korv och purjolök i smör-rapsolja i en stekpanna. Blanda grönsaker och creme fraiche. Låt koka 1-2 minuter.
    2. Fördela röran på tortillasbröden och rulla ihop dem. Lägg rullarna på ett ugnsäkert fat. Strö över osten.Gratinera i övre delen av ugnen 10-12 minuter. Servera med sallad och tacosås

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben