Christinas marinerade fläskfilé

Gott och enkelt

Ingredienser

  • 700 g fläskfilé
  • Marinad
  • 2 msk soja
  • 1/2 dl sesamfrö
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • 1 tsk sambal oelek
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 gul lök
  • 1 dl rapsolja
  • Instruktioner

    1. Lägg fläskfilén i en ugnsfast form och stek 45-50 minuter i ugnen på 150 grader.
    2. Blanda alla ingredienser till marinaden och rör om ordentligt. Lägg marinaden och den ljumma filén i en tjock plastpåse. Knyt ihop den och låt stå i ett dygn i kyl.
    3. Skär upp centimeter tjocka skivor. Lägg upp på ett fat och häll marinaden över.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben