Ciderkyckling

Serverar: 4 portioner

Gott

Ingredienser

  • 1 kyckling, delad i fyra delar
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 tsk senapspulver
  • 1 knippa salladslök eller 1 liten purjolök i skivor
  • 1 ½ dl cider, torr
  • ½ hönsbuljongtärning
  • ½ tsk rosmarin
  • Instruktioner

    Salta och peppra kycklingdelarna. Blanda mjöl och senapspulver. Vänd kycklingdelarna i mjölet så de täcks helt. Lägg kycklingen i en ugnsform tillsammans med löken. Häll på cider, smula i buljongtärning och krydda med rosmarin. Låt stå 35-40 minuter i ugnen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben