Ciderkyckling
Serverar:
4 portioner
Snabblagat
Ingredienser
8 - 10 st kycklinglår
smör
salt
peppar
1 - 2 gula lökar
2 dl cider
2 dl grädde
1 msk osötad senap
1 tsk timjan
Instruktioner
1. Drag bort skinnet på låren. Lägg köttbitarna i en form, strö salt och peppar över. Tillaga på full effekt 5 minuter.
2. Skala och skiva löken. Lägg ner dem i formen och häll cider och grädde över.
3. Rör ner senap och timjan. Tillaga på full effekt ytterligare 5 minuter eller tills köttsaften är genomskinlig och klar.
Servera kokt ris, med lite gurkmeja i kokvattnet, och säsongens grönsaker till.
Liknande recept
Ciderkyckling med sparris
4
Ciderkyckling i gryta
4
Ciderkyckling
1
4
Ciderkyckling på grönsaksbädd
Kommentarer (1)
Hannsi
24 januari 2008
ska den stekas eller i in i ugnen?
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
ska den stekas eller i in i ugnen?