Ciderkyckling

Serverar: 4 portioner

Snabblagat

Ingredienser

  • 8 - 10 st kycklinglår
  • smör
  • salt
  • peppar
  • 1 - 2 gula lökar
  • 2 dl cider
  • 2 dl grädde
  • 1 msk osötad senap
  • 1 tsk timjan
  • Instruktioner

    1. 1. Drag bort skinnet på låren. Lägg köttbitarna i en form, strö salt och peppar över. Tillaga på full effekt 5 minuter.
    2. 2. Skala och skiva löken. Lägg ner dem i formen och häll cider och grädde över.
    3. 3. Rör ner senap och timjan. Tillaga på full effekt ytterligare 5 minuter eller tills köttsaften är genomskinlig och klar.
    4. Servera kokt ris, med lite gurkmeja i kokvattnet, och säsongens grönsaker till.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Hannsi 24 januari 2008

    ska den stekas eller i in i ugnen?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben