Rör ihop ingredienserna till pajdegen (gärna i matbredare, annars får man gegga ner händerna så det blandar sig ordentligt.)
Tryck ut degen i pajform, låt stå kallt en stund om du har tid, annars kör in den i ugnen direkt, 225°c i 20 min, eller tills den börjar få färg.
Gör under tiden citronkrämen, blanda vatten, socker, maizena och citronsaft, samt rivet citronskal. Låt koka upp och bli tjock. Puttra en stund, och sen i med äggulorna. Puttra en stund till och så i med margarinet.
Låt krämen och pajskalet svalna lite. Ställ ut det på balkongen eller nåt.
Vispa äggvitorna hårt till marängen, och rör sen försiktigt i sockret.
Häll krämen i pajskalet, och bred sen marängsmeten ovanpå.
Grädda i 150°c ca 10 min. Marängen ska också få färg.
Den är faktiskt godast dan efter tycker jag, men jättegod när den nyss kommit ur ugnen också.