Citronpaj
Serverar:
5 portioner
Lätt att förbereda
Ingredienser
125 g smör
2 msk socker
3 dl vetemjöl
2 msk vatten
Fyllning
3 ägg
1 1/2 dl socker
250 g mager kesella kvarg
2 dl cream fraiche
2 msk vetemjöl
Saft och rivet skal av 1 citron
Instruktioner
Gör pajdegen.
Vispa ägg och socker hårt. Blanda i resten. Ställ in i ugnen 20 min i 200 grader.
Serveras kall med grädde.
Liknande recept
Kanongod citronpaj, fryst
5
45 min
4-6
4
Citronpaj
4
6
Citronpaj med marängtäcke
4.2
40 min
6-8
2
3-stegs citronpaj
45 min
6-8
2
Citronpaj
4.5
1
2
Farmor Ruths citronpaj
2 h
14
1
Jockes Magiskt Goda Citronpaj
5
2 h
8-10
6
Citronpaj
4.7
30 min
8
12
Sötsyrlig citronpaj
6-8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!