Citronpasta med tonfisk och dill

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

En lätt syrlig pasta.

Ingredienser

  • 280 g spaghetti
  • 1 rödlök
  • 2 citroner
  • 2 burkar tonfisk
  • 2 msk olivolja
  • 0,5 kruka dill, hackad
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. skala och hacka rödlöken fint.
    2. Skrubba citronerna i ljummet vatten. Riv skalet och pressa juicen. Blanda citronjuice och skal, avrunnen tonfisk, rödlök, olja i en skål.
    3. Blanda ner pastan. Hacka och strö över dillen. Salta och peppra.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben