Citronpasta med tonfisk och dill
Serverar:
4 portioner
Tid:
20 minuter
En lätt syrlig pasta.
Ingredienser
280 g spaghetti
1 rödlök
2 citroner
2 burkar tonfisk
2 msk olivolja
0,5 kruka dill, hackad
1 tsk flingsalt
1 krm svartpeppar
Instruktioner
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. skala och hacka rödlöken fint.
Skrubba citronerna i ljummet vatten. Riv skalet och pressa juicen. Blanda citronjuice och skal, avrunnen tonfisk, rödlök, olja i en skål.
Blanda ner pastan. Hacka och strö över dillen. Salta och peppra.
Liknande recept
smörgåstårta med tonfisk och äggröra
4.6
1 d
15-20
3
Fullkornspasta med tonfisk & citron
3.8
4
4
Smörgåstårta med tonfisk
4.5
2
Pasta al atún (tonfisk)
4.6
4
3
Älgbiffar med champinjoner och dill
2
30 min
4
Smörgåstårta med tonfisk
4.7
12
3
Chipsgratäng med tonfisk
3.5
4
2
Kall fisksås med rom och dill
4
Pastasallad med spenat, tonfisk och räkor
15 min
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!