Citrusstekt lax med pasta och spenat

Serverar: 4 portioner

låter gott iaf :-) har inte provat det än!

Ingredienser

  • 1 paket (4x125 g) Findus laxfilé
  • 3 msk Becel flytande margarin
  • 1/2–1 citron, skal och saft
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • 1 klyfta vitlök, finhackad
  • 2 påsar babyspenat
  • 1 paket (2,5 dl) Milda Fraiche
  • 1 paket (500 g) Kungsörnen Gemelli vit fiber
  • Instruktioner

    Tina laxen och skär i tärningar. Salta, peppra och stek i flytande margarin tills de fått fin färg, häll över citronsaften och stek dem klara. Fräs schalottenlök och vitlök i flytande margarin tills de blir gyllengula. Tillsätt spenaten, rör om och häll på Milda fraiche. Smaka av med svartpeppar och salt. Koka pastan enligt anvisningen på paketet. Vänd ner pastan i såsen och lägg upp på tallrik, toppa med laxen och garnera med rivet skal av citron.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben