Koka vatten, socker och apelsinskal i 15-20 min. Häll i cognacen. Häll lagen över de sköljda fikonen. Låt stå svalt ett par dygn för att fikonen ska dra åt sig av lagen. Servera med tjinoskisås.
Cognacsmarinerade fikon är receptet. Men! receptet på såsen, var finns det?
"Servera med tjinoskisås."
evie724 oktober 2008
Fikonen möglade efter ett par dagar för mig :S
Burken var ren och sköjld med hett vatten före jag la i fikonen och vätska ända upp till kanten.
Nån som kan svara på hur jag undviker mögel??
Eva
Cognacsmarinerade fikon är receptet. Men! receptet på såsen, var finns det? "Servera med tjinoskisås."
Fikonen möglade efter ett par dagar för mig :S Burken var ren och sköjld med hett vatten före jag la i fikonen och vätska ända upp till kanten. Nån som kan svara på hur jag undviker mögel?? Eva