Crostinihjärtan med chèvre
Serverar:
2 portioner
Små buffésnittar
Ingredienser
2-4 skivor vitt bröd, ca 2 cm tjocka
2 tsk olivolja
1 vitlöksklyfta, pressad
4 skivor chèvre, ca 2 cm tjocka
Grovstött rosépeppar eller lingon
Blandade salladsblad
Instruktioner
Ugn 225 grader
Stansa ut 4 hjärtan av brödet med hjälp av ett litet pepparkaksmått eller skär ut med kniv.
Pensla bröden på båda sidor med oljan ev blandad med vitlök. Lägg dem på plåt och sätt in i mitten av ugnen 2-3 minuter.
Ta ut bröden. Stansa ut hjärtan av osten på samma sätt och lägg dem på bröden. Strö på lite peppar eller lingon.
Sätt in i övre delen av ugnen tills osten mjuknat något, 4-5 minuter. Servera genast som förrätt med salladsblad.
Liknande recept
Sallad med varm chévre
4
Toscanska grönsaker med skinka och chévre
30 min
4
Smördegsinbakad chèvre
30 min
4-6
Dinkelpaj med purjo och chèvre
5
4-6
1
Gratinerade gräddstuvade rödbetor med chèvre
5
50 min
4
2
Pizza med chèvre och rödbetor
4
Ugnsgratinerade fikon med chevré, prosciutto och honung
15 min
4
Chevre chaud
4
Toast aalami chevre chaud
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!