Crostinihjärtan med chèvre

Serverar: 2 portioner

Små buffésnittar

Ingredienser

  • 2-4 skivor vitt bröd, ca 2 cm tjocka
  • 2 tsk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 4 skivor chèvre, ca 2 cm tjocka
  • Grovstött rosépeppar eller lingon
  • Blandade salladsblad
  • Instruktioner

    1. Ugn 225 grader
    2. Stansa ut 4 hjärtan av brödet med hjälp av ett litet pepparkaksmått eller skär ut med kniv.
    3. Pensla bröden på båda sidor med oljan ev blandad med vitlök. Lägg dem på plåt och sätt in i mitten av ugnen 2-3 minuter.
    4. Ta ut bröden. Stansa ut hjärtan av osten på samma sätt och lägg dem på bröden. Strö på lite peppar eller lingon.
    5. Sätt in i övre delen av ugnen tills osten mjuknat något, 4-5 minuter. Servera genast som förrätt med salladsblad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben