Crushbollar med vit limechoklad

Julgodis

Ingredienser

  • 240 g fazer ögon 70 % premium choklad
  • 160 g vispgrädde
  • 40 g socker
  • 40 g osaltat smör
  • 2 lime
  • Fazerögon lemon lime choklad
  • 1 påse fazer ögon Marianne Crush
  • Instruktioner

    1. Smält chokladen på svag värme eller i micro. Koka grädden med socker och skalet från limefrukterna. Slå grädden över chokladen och blanda till en härlig ganache. Vid ca 35° tillsätt det vispade rumstempererade smöret. Ställ kallt över natten.
    2. Nästa dag, forma lagom stora bollar och ställ i kylen. Smält den vita chokladen försiktigt i vattenbad. Doppa händerna i den vita chokladen och rulla på ett lager av den på bollarna och rulla dem sedan direkt i Mariannekrosset.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben