Crustader med ost marmelad och lufttorkad skinka

Serverar: 6 portioner

Tid: 20 minuter

Små krustader passar bäst, där varje crustad blir en munsbit. Toppenbra drinktilltugg som funkar jättebra som "stående" förrätt. Servera med bubbelvin eller annat gott vin.

Ingredienser

  • 24 små crustader
  • Fikonmarmelad
  • Brieost (eller chevreost om du gillar det bättre)
  • 2 skivor lufttorkad skinka (eller flingsalt.)
  • Instruktioner

    Sätt på ugnen 200 grader Lägg crustaderna på ett ugnsäkert fat Lägg i en liten klick, ca 1/2 tesked, fikonmarmelad i crustaderna Lägg i en bit ost Lägg en liten bit skinka ovanpå, alternativt strö på några korn flingsalt. Sätt in fatet i ugnen ca 8 minuter. Kolla så att det inte bränns. Låt svalna några minuter Servera!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben