Currygryta med quorn

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Barnen älskar den här! Jag hade inte kardemummakärnor hemma utan tog kanel istället. Det blev jättegott!

Ingredienser

  • 300 g Quorn Färs
  • 2 krm salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 msk olja
  • Currysås
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk curry
  • 1 msk olja
  • 1 dl russin
  • 1 tsk kardemummakärnor
  • 1 lagerblad
  • 1 burk krossade tomater (400g)
  • 1/2 dl matlagningsgrädde
  • Instruktioner

    1. Börja med såsen. Skala och finhacka lök och vitlök. Stek den i oljan tillsammans med curryn några minuter. Tillsätt resten av ingredienserna och låt puttra ca 10 minuter.
    2. Stek quornfärsen i oljan, salta och peppra och rör ner den i såsen. Servera med 4 portioner basmatiris och 1 liter blandad sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben