Serverar: 4 portioner
Rikigt mustig & god currykyckling även smaksatt med dragon som ger en fin smakkombination!
Skär kycklingfileérna i mindre bitar, fräs dom i stekpanna i lite olja tills de fått fin färg. Hacka vårlöken i fina små bitar & lägg i stekpannan, låt fräsa ihop en stund. Häll sedan på vattnet & kycklingfonden samt curry & dragon! låt puttra ca 10 - 15 min, runda av smaken med ½ dl grädde om så önskas. Smaka av med salt & peppar. Servera med kokt ris eller pasta!
Provade det här receptet,bytade dock ut grädden mot milda 4%matlagningsgrädde. lev ändå kanongott!
Gjorde receptet igår och tyckte det va jättegott!
mmmmm jätte gott
Var suveränt enkelt att göra. Alla tyckte det var mycket gott. Så det här recepet kommer vi lägga in i våran meny. Tack för det. Kram Maria Epi
Nu har vi också provat denna kycklingrätt. Mycket god och enkel att göra, vilket alltid är ett stort plus. :-) Jag piffade till såsen med lite Maggi.
JÄTTEGOOOD!!
Jag kan bara hålla med att det var en jättegod maträtt! Curry och dragon passar perfekt ihop. Det här kommer jag att göra fler gånger! :-)
Jag håller med föregående kommentarer. En smakrik och framförallt nyttig rätt! Om man använder 4%-ig matgrädde, 2 msk Maizena och 400 g kycklingfilé blir motsvarar det ca 2 viktväktarpoints/portion. Ett plus att det blev mycket sås!
Underbart god! Och enkel att göra. Kommer garanteras göras igen här hemma.
Tack för ett jättegott recept.
Jättemumsigt blev det här.
Detta kan varmt rekommenderas. Både lätt att laga och väldigt gott! En femma från oss.
Jättegott och enkelt! Men jag skippade vattnet, tog grädde och crème fraiche istället, det blev en fylligare sås då!
kanongott:)