Abborre med dragonsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Min bästa måltid på fisk

Ingredienser

  • 4 st abborrfiléer à 500 g
  • Marinad
  • 1 dl mjölk
  • 1 ägg
  • 1 msk dijonsenap
  • Peppar (citron, svart eller vit)
  • Salt
  • Ströbröd till panering
  • Dragonsås
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl créme fraiche
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk dragon
  • Vitpeppar eller svartpeppar
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Filéea abborrarna, ben och skinnfria. Blanda marinaden, lägg i abborrfileerna, låt det dra över natten. Blanda dragonsåsen och låt det stå kallt över natten.
    2. Panera abborrfileerna och stek dem i valfritt fett gyllenbruna. Servera med valfri potatis och en god sallad eller wokade grönsaker.

    Liknande recept

    4.5
    5 min
    4

    Kommentarer (1)

    knaus 27 juni 2010

    Jättegod fiskrätt. Omtyckt av hela familjen.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben