Abborre i dillsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Snabblagad fiskrätt jag har fått av min mamma

Ingredienser

  • 400 g abborrfilé
  • 2½ dl grädde alt gräddmjölk
  • 1-2 tsk salt
  • 1-2 tsk citronpeppar
  • Dill
  • Smör till stekning
  • Instruktioner

    Stek filéerna några minuter / sida i smöret, salta och peppra. Häll över grädden och strö över dill efter tycke och smak. Låt det koka ihop några minuter. Serveras med potatismos och rårivna morötter

    Liknande recept

    4.2
    5 min
    4

    Kommentarer (2)

    wallst 15 maj 2012

    Låter fantastiskt gott, måste testa i sommar.

    linnea52 14 juni 2012

    Denna rätt har jag tillagat många gånger på färsk aborre ute i skärgården - det finns inget godare!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben