Snabbtillagad dragonsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 5 minuter

En väldigt simpel och god sås som går väldigt fort att tillaga och passar till alla tillfällen när det är kött inblandat. Det går inte att misslyckas

Ingredienser

  • 5 dl creme fraiche
  • 1 mörk oxbuljongtärning
  • 4 msk dragon (torkad)
  • Soya
  • Instruktioner

    Häll i creme fraiche i en kastrull och låt det koka upp. När det kokar, ha i buljongtärningen och all dragon och rör om. Tillsätt soya för att få en fin ljusbrun färg på såsen. Smaka av! Såsen får en ganska salt smak och behöver därför inget extra. Servera på en gång såsen på en gång till en god köttbit eller kyckling.

    Liknande recept

    4.5
    5 min
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben