Kycklingfile i dragonsås

Serverar: 4 portioner

Enkel och god vardagsrätt

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1 gul lök
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 msk torkad dragon
  • 1 tärning kycklingbuljong
  • 5 dl grädde, valfri sort
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Börja med att bryna filéerna runt om i en stekpanna. Lägg dem i en form och stek dem färdiga i 225 grader ugn i 20 min. Gör under tiden såsen: Hacka löken fint och stek den mjuk på låg värme. Tillsätt tomatpuré, dragon, buljong och grädde Låt koka ihop ca 5 minuter. Skiva upp kycklingfilén på snedden och slå över såsen. Servera med basmatiris

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (3)

    samira81 6 januari 2010

    Det här var jättegott och enkelt!

    matilda1972 20 april 2010

    Jätte gott! Och så enkelt att tillaga.

    Tesserese 2 november 2010

    Gott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben