Serverar: 4-6 portioner
Tid: 45 minuter
Såväl lövbiffen som såsen har lite sting, men är väldigt lätta att göra. Bara att röra ihop!
Börja med fyllningen. Skiva purjolöken fint och fräs den mjuk i olivolja, utan att den tar färg. Krydda mot slutet med vitpeppar och lägg i en skål. Tillsätt parmesanost, färskost, dijonsenap, rosépeppar och svartpeppar. Blanda ihop till en kräm. Lägg fyllning på ena halvan av varje lövbiff och vik ihop. Fäst eventuellt med tandpetare om du vill. Krydda biffarna med salt och svartpeppar. Gör sedan såsen: Blanda alla ingredienserna till såsen i en såspanna och värm försiktigt upp. Smaka av med salt och håll varm. Stek biffarna hastigt på bägge sidorna på hög värme. Servera genast med potatiskroketter, sås och en grönsallad.
Smarrigt!
Mycket gott, kommer jag att göra fler gånger.