Gott...
Ingredienser
500 g kycklingfilé
5 dl hönsbuljong
1 tsk salt
2 krm peppar
Sås
1 msk curry
2 msk smör
2 msk vetemjöl
2 dl kokspad
2 dl minifraiche eller mjölk
2 krm salt
1 krm peppar
Instruktioner
- Dela fileérna i två. Koka upp hönsbuljongen och kryddorna, lägg ner fileérna och koka i ca: 5 minuter.
- Fräs curry i smör i en gryta. Blanda i mjöl, tillsätt spad och fraiche. Vispa och koka upp. Sjud i 5 minuter. Krydda, lägg i kycklingen.
- Servera med ris och wokgrönsaker.
Liknande recept
Kommentarer (2)
Relaterade Artiklar
Vardagsmat
Då är vi tillbaks i vardagen igen. För många innebär det stress och...
Recepttävlingen avgjord!
Margareta Schildt-Landgren har bland de inkomna bidragen korat tre vin...
Hej. Jag har provat din Currykyckling i dag och den var supergod. jag hade stekt potatis i stället. Lägger in en bild också. Mvh evaldo
En god och enkel currykyckling, jag spetsade till den med en skvätt matgrädde så den blev aningen krämigare. Tack för det receptet, det kommer lagas fler gånger.