Daimkaka
Serverar:
8 portioner
Tid:
30 minuter
En försvinnande god kaka.
Ingredienser
300 g mandelmassa
3 ägg
1 msk vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 dubbeldaim
Instruktioner
Riv mandelmassan. Blanda ihop allt utom dajmen. Grädda i 30 minuter på 175 grader längst ner i ugnen.
Hacka dajm och strö över kakan och sätt in i ugnen tills dajmen smält.
Serveras med grädde eller glass.
Liknande recept
Daimkakor
4.4
15
12
Daimkaka
4.6
22
Kickis daimkakor
5
35-40
Daimkakor
2
55
1
Felicias Daimkakor
5
40 min
4
2
Daimkakor med sötmandel
3
20
Linneas Daimkakor
4
1 h 15 min
20
1
Daimkakor
Daimkakor med noblesstäcke
30 min
20
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!