Dajmglasstårta

Serverar: 6 portioner

Tid: 5 timmar

En otroligt enkel tårta att bjuda på vid kalas eller fika.

Ingredienser

  • 2 pkt Arla Ädelvaniljvisp
  • 4 pkt Dubbeldaim
  • Garnering
  • Frusna bär
  • Instruktioner

    1. Vispa ädelvaniljvispen poröst. Krossa/hacka dajmen i små bitar och blanda i vaniljvispen.
    2. Häll i en sockerkaksform med löstagbara kanter. Ställ i frysen i ca 4-5 timmar.
    3. Vid servering stjälp upp glasstårtan på ett fat och garnera med bär, exempelvis hallon och/eller blåbär.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    carina_h 1 april 2013

    Detta recept testades i helgen, en succé! Så enkel att göra i förväg. Vi satsade på lite mer dajm än som anges i receptet och bitarna fick vara stora som 25-öringar/cornflakes - det blev jättebra.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben