Super god kladdkaka som passar utmärkt som dessert!
Ingredienser
2 ägg
2 dl socker
100 g smält smör
1,5 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
Glasyr
1,5 dl grädde
1 stor dajmchokladkaka
1 paket björnbär
Instruktioner
Börja med att vispa ägg och socker lite lätt poröst. Tillsätt resten och rör ihop allt till en jämn smet. Smöra en springform med avtagbara kanter och häll sedan ner smeten. Grädda i nedre delen av ugnen. 175 º 15-20 minuter, det beror lite på ungnens kvallitet. Man vill ju den ska vara kladdig.
Gör sedan glasyren:
Häll grädden i en kastrull och bryt ner chokladen låt det sakta smälta. Häll glasyren över. Ställ i kylskåp till sen stelnat. Toppa med björnbär och grädde innan servering!