Dijonslungad sallad

Serverar: 4 portioner

Smakar mer

Ingredienser

  • Salladshuvud
  • Purjolök
  • Gräslök
  • Bacon
  • Parmesan ost
  • Pinjenötter (rosta dom)
  • Dressing
  • Flytande honung
  • Gräddfil
  • Dijonsenap
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Strimla sallad, gula delen på purjolöken. Lägg in en skål Blanda ingredienserna i en skål (låt det bli rums tempererat) smaka av med salt & peppar. Blanda i dressingen i salladen, Ta inte för mycket utan bara så det blir en hinna.
    2. Gör lite mer än som krävs ifall någon vill ha mer. Stek bacon knaprig i mikron mellan hushållspapper. Rosta pinjenötter Riv parmesan Lägg sallad/purjolök i typ skåltallrikar. Strö över bacon, parmesan och sist pinjenötter

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben