Dip till frukt

Serverar: 6 portioner

God som dessert och även Gott till Drinken

Ingredienser

  • 16 dumlekolor
  • 0,6 dl vatten
  • 200gr philadelphiaost
  • 1,2 dl mörkt muscovadosocker
  • 600 gr syrlig frukt
  • Instruktioner

    1. 1. Koka upp vatten och lägg ned dumlekolorna, rör om tills kolan smält (får ej koka). Kyl sedan ned till rumstemperatur. 2. Vispa osten och sockret i en minut, blanda i den avsvalnade kolasåsen.
    2. Servera med några olika sorters syrlig frukt, äpplen, päron, ananas, kiwi eller varför inte jordgubbar som du skär i lämpliga dipbitar.
    3. Denna dessert måste provas, den är snabb och enkel att göra.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben