Double peanutbutter cookies

Serverar: 24 portioner

Tid: 10 minuter

Goda jordnötssmör kakor med krämigt jordnötssmör i mitten

Ingredienser

  • 250 g mjukt smör
  • 2 dl strösocker
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 nypa salt
  • 2 ägg
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 6 dl vetemjöl
  • 1 dl jordnötter
  • ½ dl socker
  • ½ tsk kanel
  • 1½ dl jordnötssmör
  • 1½ dl florsocker
  • Instruktioner

    1. Rör ihop smör och socker och tillsätt äggen, ett i taget.Rör ner bakpulver, salt, vaniljsocker, och mjöl.
    2. Rulla degen till en rulle och plasta in, lägg i frys i ca 30 minuter
    3. Hacka jordnötter och blanda med socker och kanel.
    4. Rör ihop jordnötssmör och florsocker och forma till 24st bollar
    5. Ta ut kakdegen ur frysen och dela den i 24 delar, platta ut varje del ordentligt och lägg en kula i den och linda om med kakdeg.
    6. Platta till och doppa i jordnöts-socker mixen
    7. Lägg på en plåt och grädda i ugn i ca 10 minuter i 200 grader

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben