Dragon och salvia kyckling

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 1 timme

Bra bjudmat

Ingredienser

  • 1 1/2 kg kycklingfile
  • 1 citron
  • Salt
  • Peppar
  • 1 tsk salvia
  • 2 tsk dragon
  • 50-100 g smält smör
  • Sås
  • 5 dl grädde
  • 3 msk fransk senap
  • Salt
  • Peppar
  • 2 dl riven stark ost
  • Instruktioner

    Lägg kycklingfileerna i en ugnsfast form pressa ,citronen över fileerna. Krydda med salt , peppar, salvia och dragon. Smält smöret och häll över fileerna , stek i ugnen 225 grader i 30-35 min. Blanda grädde, senap och kryddor i en skål , häll sedan blandningen över kycklingfileerna och strö till sist den rivna osten över . Gratinera tills fin färg i ytterligare ca 15 min . Servera med nykokt ris och en fin grönsallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben