Dragonfisk

Serverar: 4 portioner

Enkel och mycket väldigt god

Ingredienser

  • 400 - 600 g torskfilé, hoki eller annan vit fisk
  • 1 st purjolök
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 dl grädde
  • 1 tsk dragon
  • 1 dl riven ost
  • Instruktioner

    Ugn 225 grader Tina fisken om den är frusen, så att det går att skära den i ca 2 cm tjocka skivor. Gärna lite på snedden. Skölj och strimla purjon fint. Bred ut den i en ugnssäker form. Lägg fiskskivorna över lite omlott. Salta och peppra. Blanda grädden med smulad dragon. Häll detta över fisken. Strö över osten. Ställ in formen i nedre delen av ugnen i 20-25 minuter. Servera med kokt pressad potatis, grönsaker och bröd. Du kan även lägga fisken på en bädd av blandade grönsaker t.ex. wok eller soppgrönsaker.

    Liknande recept

    5
    30 min
    3-4
    1
    5
    30 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben