Dragonfisk

Serverar: 3 portioner

Lättlagad och god fiskrätt.

Ingredienser

  • 1 torskblock
  • Smör eller margarin
  • Salt
  • Citronpeppar
  • 1 creme fraiche (lätt eller mini)
  • 1 msk dragon
  • Instruktioner

    Lägg fisken i en ugnsfast form. Skiva lite margarin över fisken. Salta och ha på citronpeppar. In i ugnen, 225 grader ca 30 min. I en skål blandar du creme fraichen och dragon. Ta ut formen med fisken, finfördela den. (skulle det se ut som om den inte är färdig ha in den stund till i ugnen) Om den var färdig då du finfördelade den, häll över creme fraiche blandningen och rör om. In i ugnen ca 5 minuter till. Serveras med kokt eller pressad potatis.

    Liknande recept

    5
    30 min
    3-4
    1
    5
    30 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben